Пилешки дробчета на фурна
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2014 супер са може и да не е с ким ако не обичате може да е чисто може с малко морска сол.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2014 яко
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.11.2013 Домашното си е домашно :) А с маслини и риган, стават още по-вкусни :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2013 Страхотни са наистина. Ужаят на масло и ким. Аз лично като любител на подправките бих увеличила количеството на кима и солта.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.09.2013 невероятни
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...