Пикантен шоколадов кейк
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2019 Здравейте! Много благодаря за точната рецепта! Първоначално количеството захар ме смути, но отзивите бяха "Точно като от едно време е", та вече няма да се страхувам да правя крем карамел.:)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2019 Студена даже и лед слагам за да не може водата да заври
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2019 Здравейте!
Водата в тавата студена или хладка?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2018 Аз рядко правя крем карамел, а днес направих два вида - с тиква и този класическия. Благодаря ви!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Класическа рецепта, която често се приготвя у дома.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...