Крем карамел

Дата: 31.08.2017
Източник: Теодора
ТИТЛА: Чирак
Крем карамелКрем карамелКрем карамелКрем карамел
 
Необходими продукти:
6-7 яйца
250 г захар (+ за карамелизиране)
1 л прясно мляко
1-2 ванилии
 

Начин на приготвяне:
1
В дълбока купа с миксер се разбиват яйцата със захарта.
2
Постепенно се добавят прясното мляко и ванилията.
3
Карамелизира се захар и от нея се поставя на дъното във всяка чашка.
4
След като сте наредили всички чашки в тавичката и разтопената захар е поизстинала, разпределяте внимателно сместа в чашките. Поставяте тавата във фурната и наливате вода в тавата - повече от половината обем.

5
Печете на 160 градуса около 1 час и 30 минути.


Съвет:
Докато крем карамелът се пече, фурната НЕ се отваря!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


mariiansk се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Хляб на балони
Вероника Пламенова коментира рецептата Брауни
Daniela Chausheva се регистрира в сайта.
Magdalena_ms се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта