Печени смокини с крем „Англез“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.09.2020 Деконструиран вариант...
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2017 Благодаря, ще опитам да потърся животинска, просто откриването й, дори в София, понякога е трудно :) Сега имам резервен вариант, благодаря за отговора и съвета
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2017 Радослава, може да използваш сладкарска сметана (Хопла например), но крайният резултат със сигурност няма да е съвсем същият.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2017 Здравейте, с какво мога да заменя животинската сметана, тъй като е трудна за откриване? Може ли да се използва обикновена готварска сметана? Благодаря предварително
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...