Мляко с грис
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2016 А захар защо? Вместо нишесте с мирис на малини, да се сложат мали, а с адаптирано мляко не се готви, може да се добави при охлахдане на крема на 40 градуса
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2016 Благодаря за рецептата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2015 Благодаря вкусно е
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2015 За да се запазят полезните вещества в адаптираното мляко, то не трябва да се вари.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2015 да
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...