Пържени яйца с млечен сос
Лора и Стоян
500 г тиквички 200 г сирене „Халуми“ 100 г брашно 120 мл прясно мляко 2 яйца 1 връзка копър 1/2 ч. л. сух чесън сол и черен пипер на вкус олио за пържене | за соса: 200 г цедено кисело мляко 1 краставица 1 скилидка чесън 4 стръка копър сол на вкус |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2021 Мъжът ми всичко излапа, а по принцип не обича вегетарианско.
Много са вкусни и се топят в устата!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.08.2020 Не обичам да пържа, но тук се наложи
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2020 Много вкусни кюфтенца. Правя ги вече два пъти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2020 Вкуснотия!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...