Лаврак с каперси и чесън на тиган

Дата: 11.06.2020
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 голям лаврак (1 кг +)
100 мл животинска сметана
100 г царевично брашно
60 г каперси
50 мл зехтин
2 скилидки чесън
2 с. л. лимонов сок
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Лаврак с каперси и чесън на тиганРибата се филетира, кожата също се отстранява.
2
Лаврак с каперси и чесън на тиган 2Внимателно с пинсета се почиства от костиците. Филетата се режат на по-малки парчета.
3
Лаврак с каперси и чесън на тиган 3Овкусяват се със сол и черен пипер и се овалват в царевично брашно.
4
Лаврак с каперси и чесън на тиган 4Пържат се в загрят зехтин, на два пъти, от двете страни за кратко.
5
Лаврак с каперси и чесън на тиган 5Добавят се обелените и леко смачкани скилидки чесън, каперсите и лимоновият сок.
6
Лаврак с каперси и чесън на тиган 6След около минута се налива сметаната. Готви се кратко и се дърпа от котлона.
7
Лаврак с каперси и чесън на тиган 7По желание се поръсва с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


106 ДУШИ ОНЛАЙН
Iva Nikolova се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пържени филийки
Eleonora Savova се регистрира в сайта.
Detelina Hristova се регистрира в сайта.
Cuft коментира рецептата Оризови спагети със зеленчуци
Emil Georgiev се регистрира в сайта.
Галина Ангелова се регистрира в сайта.
Cuft се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Фокача с розмарин и маслини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта