Масала парата
Лора и Стоян
![]() |
12-15 полуготови кори за лазаня 2 с. л. брашно 25-30 г масло 750 мл прясно мляко 1 ч. л. риган 1 ч. л. босилек 1/2 с. л. захар 2 с. л. зехтин 1 глава лук 2 скилидки чесън 2-3 моркова 1 кг домати 500 г телешка кайма 2 с. л. зехтин 2 скилидки чесън 150 г кашкавал 250 г печурки 2-3 щипки индийско орехче |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2017 Страхотна рецепта :) и много вкусна!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2016 Лазанята стана добре. Соса ми стана малко рядък, но ще поправя грешката следващия път.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2015 супер е
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2014 Върховна
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.08.2014 Сос бешамел не е голямата философия. просто бъркаш и внимаваш за консистенцията. Корите не съм ги варила направо сурови от кутията ги слагах. Една кутия ми стигна. Стана вкусно :)
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...