Масала парата
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2017 Страхотна рецепта :) и много вкусна!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2016 Лазанята стана добре. Соса ми стана малко рядък, но ще поправя грешката следващия път.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2015 супер е
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2014 Върховна
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.08.2014 Сос бешамел не е голямата философия. просто бъркаш и внимаваш за консистенцията. Корите не съм ги варила направо сурови от кутията ги слагах. Една кутия ми стигна. Стана вкусно :)
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...