Пряник
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Благодаря ви !
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2016 Таня, конкретно в тази рецепта не препоръчваме замяна на глюкозата с друг продукт. Ако в случая глюкозата се замести със захар, сладкишът ще стане по-сладък и няма да е лепкав, а ако се замести с мед пак ще е по-сладък и пак няма да е толкова лепкав. Глюкозата пречи на захарта да кристализира и именно заради това свое качество присъства в тази рецепта - защото помага, кейкът да остане влажен и мек (ако се приготви само със захар, то тя ще кристализира и ще стане твърда).
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Може ли да заменим глюкозата с нещо друго?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Много вкисно
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...