Лепкав кейк с карамелен сос
Лора и Стоян
300 г шоколадов кувертюр 200 г бисквити 200 г орехи 100 г сушени череши (от сочните) 50 г коктейлни череши 1 консерва кондензирано мляко (400 г) 1 ванилия краве масло за намазване | за украсата: 50 г печени орехи (цели ядки) 50 г коктейлни череши 50 г бял шоколад 5–6 стръка прясна мента 1 белтък захар за поръсване |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2016 Вкусно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2016 Ето и моя венец. Направих с шоколадово крем сирене Филаделфия и 100гр шоколадов кувертюр и се получи супер вкусно,като чийзкейк. Опитайте,може да ви хареса.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2016 Много добра идея! А дали ще стане добре,ако сложа шоколадово крем сирене,ще стане като чийз-бисквитен венец? Дали ще стегне добре с него?
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...