Банички със спанак и мента
Нашите кулинари






| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2015 Голяма вкусотия - намазани със сос от зехтин, сол, лимонов сок и черен пипер.
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Хлебчетата са много вкусни искам да направя още.
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2014 Сполучливи се получиха.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Благодаря виз а отговора, аз вече ги направих с царевичен грис, тъй като нямах друг. Въпреки, че беше едозърнес резултатът беше много сполучлив, не се разчупиха или натрошиха. След като ги изпекох поливахме всяка питка с леко лют зехтин и се получи многокусна комбинация.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Да, Далия, семолината е грис от твърда пшеница, по-различен е от този, който се използва за грис халва например. Би могла да го замениш с царевичен грис, но той трябва да е доста фин, ако използваш едрозърнест, има опасност, тестото да се начупи при разточване и да не е еластично. Успех и очакваме да споделиш резултата!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...