Боровинкова торта Парфе
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.05.2021 Аз я правя с останалия от Великден козунак и без желатин - пак става супер, но задължително се оставя поне петнайсетина минути да се накисне преди да се метне във фурната
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2014 Много подходяща за настъпващите Великденски празници
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2014 много е подходяща за Великденските дни
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...