Щолен сладки
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2018 Милена, за крема използвахме кокосово масло (при озвучаване на видеото е допусната грешка).
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2017 В текста на рецептата се споменава кокосово масло, а във видеото - кокосово мляко. Бихте ли уточнили кое от двете се използва?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...