Содена питка
Лора и Стоян
26. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2022 Доста добре ми се получи. Направих обаче доза и половина и разделих тестото на три, така станаха три хлебчета.
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2021 Здравейте, Ростислав! Процесът на втасване зависи от доста неща (като температурата в помещението), затова не пишем времето, което отнема. Трябва да удвои обема си. Поздрави от нас и успех в приготвянето! Ще очакваме резултата.
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
05.10.2021 Здравейте,
Колко време трябва да се остави да втаса тестото.Благодаря.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
31.12.2019 Наистина лесна и бърза. Изядохме си я за закуска.
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2017 Добре ми се получи :)
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...