Сочен шоколадов кейк без брашно
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2016 Павлина, този десерт има по-скоро консистенция, подобна на тази на пудинг. Важно е яйцата да са с размер Л. При нас се получи добре.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2016 ПАВЛИНА - 6 жълтъка не могат да стегнат при печене 1050 мл течност (общо). Затова са станали воднисти и няма как да е иначе. Може би Лора и Стоян ще дадат някакъв полезен съвет!
А към модераторите на сайта бих дала препоръка - да се спрат промените в линковете към рецептите, за да не ровят потребителите търсейки рецепта по записан отпреди линк.
Точно това (и не за първи път!) ми се случва с настоящата рецепта, която съм си записала със съвсем друг линк още през 2012 година.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2014 Станаха леко водни но още не са изстинали.Надявам се да се стегнат след малко
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2013 лол
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
20.05.2014 заместител на кондензираното подсладено мляко - домашно подсладено кондензирано мляко.
Продукти:
1/3 ч.чаша вряла вода
4 с. л. масло
3/4 ч. чаша захар
1/2 ч.л. ванилия екстракт
1 ч. чаша мляко на прах /сухо мляко/
В дълбока купа с електрически миксер се обединяват водата, маслото, захарта и ванилия. Добавя се сухото мляко и смесва, докато се уплътни.
Да се съхранява в хладилник до 1 седмица.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...