Сочен шоколадов кейк без брашно
Нашите кулинари
        
        








| 12. | Изпрати лично съобщение | 14.09.2016 Павлина, този десерт има по-скоро консистенция, подобна на тази на пудинг. Важно е яйцата да са с размер Л. При нас се получи добре. | 
| 11. | Изпрати лично съобщение | 28.08.2016 ПАВЛИНА - 6 жълтъка не могат да стегнат при печене 1050 мл течност (общо). Затова са станали воднисти и няма как да е иначе. Може би Лора и Стоян ще дадат някакъв полезен съвет!
А към модераторите на сайта бих дала препоръка - да се спрат промените в линковете към рецептите, за да не ровят потребителите търсейки рецепта по записан отпреди линк. 
Точно това (и не за първи път!) ми се случва с настоящата рецепта, която съм си записала със съвсем друг линк още през 2012 година. | 
| 10. | Изпрати лично съобщение | 26.01.2014 Станаха леко водни но още не са изстинали.Надявам се да се стегнат след малко | 
| 9. | Изпрати лично съобщение | 05.09.2013 лол | 
| 8. | Изпрати лично съобщение | 20.05.2014 заместител на кондензираното подсладено мляко - домашно подсладено кондензирано мляко.
Продукти:
1/3 ч.чаша вряла вода
4 с. л. масло
3/4 ч. чаша захар
1/2 ч.л. ванилия екстракт
1 ч. чаша мляко на прах /сухо мляко/
В дълбока купа с електрически миксер се обединяват водата, маслото, захарта и ванилия. Добавя се сухото мляко и смесва, докато се уплътни.
Да се съхранява в хладилник до 1 седмица. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...