Лучени пикантни кръгчета с дип от синьо сирене
Лора и Стоян
20-25 бр. лозови листа 1 ч. л. сух копър 1 ч. л. сух джоджен 8-10 с. л. олио 1 глава лук 50 г стафиди 50 г смлени орехови ядки 150 г обезкостени зелени маслини 200 г ориз черен пипер на вкус |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...