Боб с макарони и кренвирши
Лора и Стоян
![]() |
за тестото: 3 ч. ч. брашно (360-400 г) 150 г маргарин (краве масло) 1 ч. л. сол 2 ч. л. копърово семе | за плънката: 1/2 ч. ч. прясно мляко чили сос на вкус 1/2 ч. л. сол 2-3 щипки мащерка 1 с. л. горчица 3-4 с. л. зехтин 2-3 консервирани червени чушки 100-150 г обезкостени маслини 5-6 глави кромид лук 50-100 г кашкавал 1/2 ч. ч. заквасена сметана 3 яйца черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...