Солени кроасанчета
Лора и Стоян
![]() |
500 г брашно 100 мл олио 1 с. л. червен пипер 2–3 стръка чубрица 1 връзка копър 1/2 ч. ч. ориз 5–6 глави лук 1 пиле (1 кг) 1 жълтък за намазване олио за намазване сол на вкус 1 ч. л. сода за хляб сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...