Тарт с патладжани и моцарела
Лора и Стоян
20. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2015 Ето и резултата ми :)
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2015 опитана още лятото...
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2015 Даниела, може да увеличиш крем сиренето, да сложиш настъргано краве сирене или да използваш сирене Рикота, като внимаваш, кремът да не стане течен, заради рикотата.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2015 а изварата може ли да бъде заместена с нещо друго?
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2015 Страхотна рецепта - много лесна за изпълнение, но отнема доста време! От първия път ми се получи, всички много харесаха шарлотата! :)
Следващия път ще пропусна патладжана и ще заложа само на тиквички и печен пипер.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...