Смути с банан и праскова
Лора и Стоян
200 г захар 120 г краве масло (със стайна температура) 90 г брашно 50 г белени шамфъстъци 50 г филирани бадеми 50 г лешници 100–200 г малини 5 белтъка 1 ч. л. бакпулвер 1 ванилия пудра захар за поръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2018 ВТОРИ ОПИТ!!! МНОГО СПОЛУЧЛИВИ!!!
Благодаря!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...