Паста със сос „Карузо”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2018 още по-бързо за зимата - сваряваме малко, след това доваряваме с буркан пасирани домати. така не става воднисто и се получава чуден сос. водата я махаме, де, не с нея.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 17.06.2015 В процес на готвенето на първата ми рецепта днес! Получи се много успешно. Лесно и вкусно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2015 Бързо, лесно, вкусно. Зимата като няма хубави домати може и от буркан (особено ако са домашни). Алтернативни подправки които също много добре се връзват на соса са босилек, риган и мащерка
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2014 Рецептата е много хубава, само и трябва да се добави малко кайма и ще стане още по-вкусна.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...