Ханъм гьобег
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2017 За първи път правя нещо подобно, малко външния вид не добър, но пък е супер вкусно.
Малко подмених рецептата, направих го с пържени свински гърди 600гр и добавих сухи чушки.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Омесих зелника по предложената от Вас рецепта и ми хареса начина на налагането.Също става вкусен като предварително се препържват парченца сланина.В част от отделилата се мазнина се задушава плънката от зелето.След като се опече зелника, краешника се намазва с останалата мазнина и се поднася с пръжчиците.Пробвайте!И така е много вкусно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 правя го в момента но надявам се ще стане чудесно... много ви харесвам.... по натам във, времето ще ви споделя много вкусни рецепти.. желая ви успех готини сте много........
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...