Хумус с моркови
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2023 Сусамов тахан, колкото повече, толкова повече - както е казал Мечо Пух.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2017 аз добавих лют пипер и риган.Но мисля че малко майонеза или повече тахан ще го направят с по наситен вкус.Сервирах с препечени филиики от хляб от лимец.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.07.2016 интересен вкус - на някои се хареса, на други не. Силвия, според мен без тахан ще е просто една разядка с тиквички и чесънче - няма да има този ориенталски вкус
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2016 А без сусамов тахан някой пробвал ли е? Понеже нямам в момента а започнах да приготвям тиквичките
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...