Пълнени зеленчуци по провансалски
Лора и Стоян
500 г маринован в олио сафрид 1 тиквичка 1 домат 1 глава лук 1/2 връзка магданоз 4 филии хляб за тостер 2 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 1/4 ч. л. млян черен пипер | за дресинга: 3 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 2 с. л. червен винен оцет 2 скилидки чесън 1/4 ч. л. розмарин 1/4 ч. л. мащерка 1 дафинов лист 1 щипка морска сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.07.2014 Фантастично!
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...