Пържен боб по селски
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 При подходяща температура (в мазето например) и постоянно доливане със зехтин, не би трябвало да има проблем с издържливостта и без стерилизация. Някога така са съхранявали туршиите, междудругото :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте отново! Гледам ви в момента, супер сте :) Исках да попитам обаче за тази рецепта - ако се стерилизира бурканчето ще издържи ли до зимата? И ако да - колко време да се стерилизира?
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...