Мариновани пилешки шишчета с грозде и маслини

Дата: 04.09.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г пилешко филе
300 г бяло грозде без семки
300 г зелени маслини без костилки
за маринатата:
2 скилидки чесън
60 мл зехтин „Помаче“
1 лимон
1 стрък розмарин
1 ч. л. сух риган
1/4 ч. л. чили на прах
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Мариновани пилешки шишчета с грозде и маслиниФилето се нарязва на кубчета. Скилидките чесън се стриват на паста.
2
Мариновани пилешки шишчета с грозде и маслини 2Месото се овкусява с наситнения розмарин, ригана, сокът от лимона, чилито, зехтина, чесновата паста, сол и черен пипер. Оставя се да се маринова за 30 минути.
3
Мариновани пилешки шишчета с грозде и маслини 3Нанизват се шишчета като се редуват месо-грозде-месо или месо-маслина-месо.
4
Мариновани пилешки шишчета с грозде и маслини 4Шишчета се пекат от всички страни на добре сгорещен грил тиган без мазнина, докато станат златисти.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

17.12.2013
Прекрасен вкус и аромат. Идеални за домашно парти!
3.
Изпрати
лично съобщение

04.09.2013
станаха много интересни на вкус!Беше нещо нова за мен!
2.
Изпрати
лично съобщение

04.09.2013
мм..
1.
Изпрати
лично съобщение

04.09.2013
страхотни са
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


303 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта