Мариновани ребърца на фурна

Вкусни хрупкави ребърца
Източник: paranoia
ТИТЛА: Чирак
Дата: 29.01.2019
Мариновани ребърца на фурна
Мариновани ребърца на фурна
 
Необходими продукти:
1 кг свински ребърца
1 с. л. соев сос
1 с. л. мед
1 с. л. кетчуп
горчица, мед, чесън на прах, черен и червен пипер



Начин на приготвяне:
1
Нарежете ребърцата на порции. Подредете ги в тавата и намажете с маринатата. Покрийте с фолио и оставете в хладилника за 2 часа.
2
След това сложете ребърцата в предварително загрята фурна на 200 градуса. Печете около 50 минути и ги извадете.
3
Намажете ги отново с маринатата преди да ги обърнете, за да се изпекат и от другата страна. Печете още 5-10 минути.
4
Аз лично приготвих маринатата на око. С горчицата трябва да се внимава да не преобладава. Водата се използва за втечняване на маринатата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


163 ДУШИ ОНЛАЙН
evgeni@medarov.com се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Тутманик
ifkata се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: