Фалшива дроб-сaрма
Лора и Стоян
![]() |
1 кг брашно 2 ч. ч. прясно мляко 1 яйце 5 с. л. свинска мас 3 с. л. мед 1 кубче прясна мая (42 г) 1 с. л. оцет 1 ч. л. захар 1 ч. л. сол мас за намазване на тавата | за намазване: 1 жълтък 1 с. л. мед |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2015 перфектна
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 Стана хубава, но в бързината забравих да сложа яйце. Съответно, беше много трудна за месене и разточване, но въпреки това крайният резултат беше задоволяващ :) Тавата, която използвах беше 31 см и пасваше, ако е 28-29 см ще стане някакъв мини вариант... Остана и тесто, колкото за една малка питка. Моля, актуализирайте старите рецепти, добавяйте и видео към тях, особено за погачи и плетки, интересно е, а и е по-лесно. Благодаря :)
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
09.04.2015 Амада, тавата, която ние използвахме е с диаметър от 28 см.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2015 Погачата стана чудесна и свърши за по-малко от час :)
| ![]() |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2015 Амада, препоръчваме ти да замениш маста с масло, заради аромата, но може и с олио. Свинска мас може да се намери в магазините на повечето от по-големите търговски вериги, изложена е в хладилните витрини.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...