Салата Цезар с аншоа
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 Замених зелето със спанак, боба ми беше бял и стана чудесна! Многото продукти компенсират липсата на подправки! Много ни хареса вкъщи!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2014 и тази салата ще опитаме!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2014 Не очаквах толкова много да ми хареса. Чудесна салатка!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2014 На мен бобът, не ми допадна! Аз използвах от консерва и ми сладнеше прекалено много! Затова, ако не си падате по по-екстравагантни вкусове преди да го сложите в салатата първо го пробвайте!
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...