Пълнени чушки с четири вида сирена
Нашите кулинари







| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.09.2016 Да, Десислава, точно така е – „пеперончино“ е италианската дума за „люти чушлета“, а не конкретен сорт. В случая ги наричаме така, тъй като рецептата е от италианската кухня, където това наименование се е наложило, но без да означава определен сорт, а по-скоро насочва към това, че е необходимо, чушлетата, които се използват, да се наистина много люти.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2016 моля Ви използвайте български език, когато представяте рецептите. Пеперончино на български означава люта чушка. Пеперончино НЕ Е име на сорт чушлета, за да използвате италианската дума.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...