Миш-маш

Дата: 20.08.2016
Източник: Милена Славова
ТИТЛА: Чирак
Миш-машМиш-маш
 
Необходими продукти:
400 г червени чушки
2 глави лук
6 домата
4 скилидки чесън
200 г сирене
4 яйца
4 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Чушките се изпичат, обелват се, нарязват се на едри парчета и се запържват в малко зехтин за 2-3 минути.
2
Добавя се нарязаният наедро лук и се посолява. При необходимост се сипва още зехтин. Щом лукът омекне, се добавят нарязаните наедро домати и се задушава 5-10 минути на по-слаб огън.
3
Слага се и нарязаното на малки кубчета (или натрошено с вилица) сирене.
4
Чесънът се смила и се прибавя към сместа.
5
Щом сиренето се поразтопи и се смеси с доматите, се прибавят яйцата и се разбърква добре. Готви се още 5 минути.
6
Накрая се овкусява с чубрица и босилек, а по желание – и с магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


101 ДУШИ ОНЛАЙН
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта