Морковени кюфтета

Дата: 20.08.2016
Източник: Адрияна
ТИТЛА: Чирак
Морковени кюфтета
 
Необходими продукти:
1,5 кг моркови
5 с. л. маргарин
150 мл прясно мляко
150 мл бульон
250 г хляб
1/2 кубче прясна мая
1-2 яйца
300 г извара
120 г сухари
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме морковите на жулиен (или на кубчета).
2
Прибавяме млякото, бульона и хляба.
3
На тънка струйка наливаме разтворената мая.
4
След това слагаме и яйцата, солта и изварата.
5
Всичко се разсмесва добре. От сместа се оформят кюфтета, панират се в натрошените сухари и се пържат в сгорещено олио. По желание се поднасят, гарнирани със сметана или с извара.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Паста „Пица”
Daniela Petkova се регистрира в сайта.
Ралица Цонкова се регистрира в сайта.
Rennie Spassova се регистрира в сайта.
Teodora Todorova се регистрира в сайта.
Julia Dimitrova се регистрира в сайта.
Mariq Ivancheva се регистрира в сайта.
пламен се регистрира в сайта.
Ангела се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта