Шоколадова торта
Лора и Стоян
![]() |
80 г маргарин 150 мл прясно мляко 1 пакетче суха сметана 30 г маргарин 1/2 ч. л. ванилова есенция (1 пакетче) 400 мл студено прясно мляко 2 с. л. нишесте 3–4 с. л. захар 3 яйца 200 г шоколадови бисквити 2–3 с. л. захар настърган шоколад |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...