Запечен грейпфрут с джинджифил

Дата: 19.04.2004
Източник: Бон Апети
Запечен грейпфрут с джинджифил
 
Необходими продукти:
2 грейпфрута
2 яйца
50 мл вино
2 с. л. захар
1/4 ч. л. джинджифил
4–5 капки есенция ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Запечен грейпфрут с джинджифилОтделените жълтъци се поставят в тенджера заедно с виното, захарта, джинджифила и ванилията. Загрява се, докато започне да се образува пяна, и се отстранява от котлона.
2
Запечен грейпфрут с джинджифил 2Кората на грейпфрутите се отстранява, нарязват се на филийки и се подреждат в тава. Върху тях се изсипва сосът и се пекат 3–4 минути на силен огън в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


692 ДУШИ ОНЛАЙН
Румяна Василева се регистрира в сайта.
Зоя Моллова се регистрира в сайта.
Nina Toleva-Nowak се регистрира в сайта.
Ivayla Stoyanova се регистрира в сайта.
anna.lyubomirova коментира рецептата Леща яхния
anna.lyubomirova се регистрира в сайта.
БОРИСЛАВА се регистрира в сайта.
Незабравка коментира рецептата Стъклени звезди
Незабравка коментира рецептата Стъклени звезди
Мариана Янкова се регистрира в сайта.
Марина Радева коментира рецептата Малинова торта
Рози коментира рецептата Сладкиш с рикота и боровинки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта