Варена тиква с орехи и карамфил
Нашите кулинари






| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2016 Вместо морска сол може да се използват зърна боб.
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2016 Ако нямаме морска сол с какво може да я заместим за да не се надигне блата?
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2015 Виолета, по принцип блатът за този десерт трябва да стане хрупкав, а не като „камък“ - възможно е да си го препекла.
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2015 Немога да разбера защо блатът ми стана твърд като камък.Какво може да съм згрешила?
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2013 Получисе доста вкусно, но сместа ми беше повече и не се събра във формата. Може би следващия път трябва да я направя в по висока форма.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...