Палачинки „Гундел“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2014 Вкуса е изключителен
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2014 Нещо не ми се получи този кекс :( Сместа беше много течна и при печенето шоколадът, орехите и стафидите са изплували на повърхността. Вътре има само корички. Освен това не ми се наду. Защо ли?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Яйцата и захарта колко се разбиват като време?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 много е вкусен!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...