Палачинки „Гундел“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2014 Вкуса е изключителен
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2014 Нещо не ми се получи този кекс :( Сместа беше много течна и при печенето шоколадът, орехите и стафидите са изплували на повърхността. Вътре има само корички. Освен това не ми се наду. Защо ли?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Яйцата и захарта колко се разбиват като време?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 много е вкусен!
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...