Агнешко в тенджера под налягане
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2016 Също изпробвах рецептата със свинско бонфиле и се получи прекрасно. Тъй като живея в Германия съм се наяла на доста шницел-вариации, та тази ми се стори по-различна. Определено вече ще присъства и в домашните рецепти.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2016 Аз го сготвих със свинско.Също стана вкусно.Гарнирах със зелена салата
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.02.2016 Здравейте, телешко и агнешко месо купуваме обикновено от магазин „Бутчер“ в София (на ул. „Ген. Гурко“ № 27А) или от магазини „Моята месарница“. А ако вместо телешко, се използва свинско месо препоръчваме да е бонфиле или контрафиле.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2016 Много ми хареса този вариант на панировка. Браво на Лора и Стоян!:) Но откъде да купя и то на поносима цена пусти телешки вайсбрат и то истински, а не менте с такова наименование . Може ли да се замени с някакво свинско, защото съм се напатила от старо говеждо месо, което не е и от месодайни породи:(
Ще ви бъда благодарна за отговора!:)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...