Свинско с ориз на фурна

Източник: Маринела
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 12.02.2016
Свинско с ориз на фурна
 
Необходими продукти:
800 г свинско месо
1 1/2 ч. ч. ориз
1 средно голяма глава лук
4 ч. ч. бульон (или вода)
3 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
магданоз


Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на парчета и се вари в подсолена вода.
2
Лукът се нарязва наситно и леко се запържва.
3
Добавя се почистеният и измит ориз. Посолява се, подправя се с черен пипер на вкус и се запържва, докато стане прозрачен.

4
Месото се подрежда в тава.
5
Добавя се оризът и се разбърква.
6
Прибавят се 4 ч. ч. от бульона от варенето на месото (или 4 ч. ч. вода) и наситнен магданоз.
7
Ястието се пече до готовност в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

10.09.2017
Страхотно стана.
6.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2017
Много добре се получи!
5.
Изпрати
лично съобщение

27.01.2017
За първи път ми се получи оризът,стана много вкусно.
4.
Изпрати
лично съобщение

14.01.2017
Много вкусна гозба! Браво!
3.
Изпрати
лично съобщение

24.10.2016
Стана страхотна!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


vitorio78 се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Венециански бисквити
Даниела Стоянова се регистрира в сайта.
Ирина се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: