Свинско с ориз на фурна

Дата: 12.02.2016
Източник: Маринела
ТИТЛА: Помощник готвач
Свинско с ориз на фурна
 
Необходими продукти:
800 г свинско месо
1 1/2 ч. ч. ориз
1 средно голяма глава лук
4 ч. ч. бульон (или вода)
3 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на парчета и се вари в подсолена вода.
2
Лукът се нарязва наситно и леко се запържва.
3
Добавя се почистеният и измит ориз. Посолява се, подправя се с черен пипер на вкус и се запържва, докато стане прозрачен.

4
Месото се подрежда в тава.
5
Добавя се оризът и се разбърква.
6
Прибавят се 4 ч. ч. от бульона от варенето на месото (или 4 ч. ч. вода) и наситнен магданоз.
7
Ястието се пече до готовност в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

14.01.2017
Много вкусна гозба! Браво!
3.
Изпрати
лично съобщение

24.10.2016
Стана страхотна!
2.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2016
Изглежда вкусно, не съм сложила магданоз.
1.
Изпрати
лично съобщение

19.04.2016
Сполучлива и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


383 ДУШИ ОНЛАЙН
Tania Stoilova се регистрира в сайта.
Михаела коментира рецептата Пита с праз и сирене
Mariyana Petrova коментира рецептата Спагети \"Болонезе\"
Михаела се регистрира в сайта.
Янко се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Мусака с кайма и заливка
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта