Агнешко в тенджера под налягане

Дата: 28.04.2017
Източник: Бен
ТИТЛА: Експериментатор
Агнешко в тенджера под налягане
 
Необходими продукти:
1,2 кг агнешко месо
1 с. л. брашно
2 с. л. червен пипер
7 с. л. олио
1 к. л. черен пипер
250 мл бира
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
В купа се смесват брашното, червеният и черният пипер.
2
Към тях се прибавя олиото и всичко се разбърква. Получава се гъста каша.
3
Агнешкото месо се реже на порции и се поръсва със сол.
4
След това всяко парче се потапя в приготвената смес и се овалва.
5
Парчетата месо се поставят в тенджера под налягане. Налива се бирата и агнешкото се готви около 50 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


138 ДУШИ ОНЛАЙН
Penguin се регистрира в сайта.
pipilota79 се регистрира в сайта.
Sneji Poleva коментира рецептата Домашен корнфлейкс
Sneji Poleva се регистрира в сайта.
Елена коментира рецептата Бързо пилешко фрикасе
Силвия се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта