Агнешко в тенджера под налягане

Крехко агнешко месо
Източник: Бен
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 28.04.2017
Агнешко в тенджера под налягане
 
Необходими продукти:
1,2 кг агнешко месо
1 с. л. брашно
2 с. л. червен пипер
7 с. л. олио
1 к. л. черен пипер
250 мл бира
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
В купа се смесват брашното, червеният и черният пипер.
2
Към тях се прибавя олиото и всичко се разбърква. Получава се гъста каша.
3
Агнешкото месо се реже на порции и се поръсва със сол.
4
След това всяко парче се потапя в приготвената смес и се овалва.
5
Парчетата месо се поставят в тенджера под налягане. Налива се бирата и агнешкото се готви около 50 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Величка Семова коментира рецептата Суфле от дюли
Margarita Ruslanova коментира рецептата Студена лятна супа
Ля се регистрира в сайта.
Margarita Ruslanova коментира рецептата Пудинг с манго и чиа
milenka коментира рецептата Кюфтета в тесто
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: