Торта „Шварцвалд“
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2024 Дори след време се носи аромат на лимон, като минеш край нея. Вкусът е „по наш вкус“, нещо напластено във времето, орехите хрупат приятно, не бих променила нищо.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2016 Уникална млечна баница! Позволих си да поръся с пудра захар и не сбърках. Идеална за чаша кафе.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2014 вкусно,бързо и лесно
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2014 Много вкусна и лесна за приготвяне!!!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2014 Експериментирайте, като замените корите от лимон с такива от портокал. И в двата случая резултата е перфектен. Препоръчвам ви тази рецепта.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...