Чийзкейк с тиква
Лора и Стоян
56. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2023 Направих тортата :) ще дегустираме по-късно. Благодаря за рецептата!
|
55. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2023 Здравейте, Ирена! Няма причина да не стана, пробвайте, снимайте и не забравяйте да дадете обратна връзка тук. Поздрави от нас!
|
54. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2023 Здравейте! Тъй като ми се иска да направя по - малка торта, само за двама, дали би било успешно, ако намаля продуктите наполовина ?
|
53. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2023 Направих тортата, стана вкусна и лека. Лесна е, само рендосванено на морковите е досадно. Замених крем сиренето с маскарпоне, а за отгоре си запазих малко от портокаловата кора и орехите, които там сложих не бяха повече от 100 гр., т.е. 200 гр. по рецепта са твърде много.
|
52. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2021 Чудно !Страхотна рецепта!!!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...