Бяла риба с анасонов сос
Лора и Стоян
![]() |
800 г филе от морски език 200 г царевично брашно за панировка 300 мл олио за пържене 1 лайм 8–9 стръка кориандър 1 с. л. едрозърнеста горчица 400 г картофи 1 глава червен лук сол и бял пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...