Мусака от чушки

Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 25.05.2015
Мусака от чушки
 
Необходими продукти:
1 кг чушки
200 г сирене
4 яйца
2 ч. ч. прясно мляко
2 с. л. брашно
1 к. ч. олио
150 г кашкавал (настърган)
магданоз
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Чушките се изпичат, обелват се и се почистват от семките.
2
Посоляват се и се нареждат в намаслена тавичка, като се реди пласт чушки, пласт натрошено сирене.
3
Отгоре се поръсват с олио и се заливат със смес от разбитите яйца, брашно и мляко. Овкусява се с черен пипер и ситно нарязан магданоз.
4
Пече се в умерена фурна и щом заливката стегне, ястието се поръсва с настъргания кашкавал и се запича за още няколко минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: