Пиле лютика
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2015 Тази вечер я направих. От три дни я мисля тази мусака и се реших. Изглежда апетитно, но не се хареса на домашните. Аз не ям месо, съответно нямаше как да вечерям с мусаката. Подозирам, че мащерката е тази, която не се възприе. За съжаление, не винаги успявам да предугадя вкуса на дадена рецепта и дали ще се възприеме от семейството.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...