Мусаката на Динка Русева

Дата: 06.09.2008
Източник: Бон Апети
Мусаката на Динка Русева
 
Необходими продукти:
500 г кайма
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. червен пипер
2 ч. л. джоджен
6-7 с. л. олио
1 ч. ч. доматен сок
1 кофичка кисело мляко
1-2 глави лук
2-3 яйца
5-6 картофа
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Мусаката на Динка РусеваЛукът се нарязва наситно и се запържва в загрятото олио, докато поомекне.
2
Мусаката на Динка Русева 2Добавят се нарязаните на кубчета картофи.
3
Мусаката на Динка Русева 3Слагат се доматеният сок, джодженът, червеният пипер, чубрицата, черният пипер и солта и се бърка, докато сместа стане почти готова.
4
Мусаката на Динка Русева 4Каймата се запържва леко и се изсипва върху картофите в дълбока тава.
5
Мусаката на Динка Русева 5Почти готовата мусака се залива със смесените яйца и кисело мляко и се пече във фурна до получаване на кафява коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


211 ДУШИ ОНЛАЙН
milenka коментира рецептата Хлебчета с яйца
Zetsu Ben Kan-Abisa се регистрира в сайта.
Вики се регистрира в сайта.
Toblerony коментира рецептата Сладка баница с тиква
Silviya Gr се регистрира в сайта.
Jivko Boev се регистрира в сайта.
sahata04 се регистрира в сайта.
Галина Георгиева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Мъфини с шоколад
Мария се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Чийзкейк с тиква и шоколад
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта