Надупени картофи

Лесно основно и приятна гарнитура
ТИТЛА: Чирак
Дата: 01.03.2017
Надупени картофи
 
Необходими продукти:
6-8 средно големи картофа
олио (или зехтин) за намазване
чубрица, мащерка, черен пипер и сол на вкус



Начин на приготвяне:
1
Олиото (или зехтинът) се сипва в тавичка. Картофите се измиват и се разполовяват.


2
Посоляват се от отрязаната страна и се слагат в тавичката с тази страна надолу.
3
Заливат се с малко олио и се овкусяват с подправките.
4
Наливат се около 200 мл вода и ястието се пече около 1 час в предварително загрята на 200 градуса фурна.


Съвет:
По желание може да поднесете със сирене и студена бира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: