Гъбени бургери
Лора и Стоян
![]() |
2 консерви нахут (по 400 г) 1 глава лук 2 скилидки чесън 20 г пресен джинджифил 2 стръка пресен лук 1 яйце 50 г галета „Панко“ 40 г галета 1 с. л. олио 1 с. л. сусам 1/2 ч. л. сух кориандър 1/4 връзка магданоз сол и черен пипер на вкус 2 с. л. олио за пържене | за соса: 400 г кисело мляко 1 голяма глава лук 1 с. л. паста червено къри 1 с. л. олио |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.12.2014 Много вкусни се получиха. Нахута го сварих аз, за час в тенджерата под налягане. После посъкратих процедурата, изстудих сместа в хладилник, изпържих и опекох.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...