Ризото с калмари и тиквички
Нашите кулинари
        
        






| 1. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 Много сте ми симпатични, но този път с новозеландските миди експеримента  се получи малко аматьорска работа. Не че не става за ядене (нали все пак не е прегорено), но е малко подигравка с този първокласен продукт (новозеланските миди Green Lipped Mussels). Получи се  "парагвайски миш-маш с хайвер,трюфели и овнешко". Много вкусове за нищо и тази медуза от меките  хлебчета?  За да се насладите на мидите без да убивате вкуса им е необходим само лек сос . Сервират се с  черупките и препечен хляб отстрани. "Връзва" се страхотно с новозеланското винo "Oyster Bay"- Sauvignon Blank. Обикновено не се сервират като основно ястие.  Иначе сте най-доброто теливзионно предаване в царството. Рецептите Ви са представени отлично и дори този който не е бил в часа по готвене и той ще "забърка манджата".  Е, сакатлъци стават от време на време, но това да не ви стряска. Shit happens,"случва се и в най добрите семейства". Смело напред! | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...