Фритата „Гръцка салата”
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2014 Ако станат леко сухи, може да се добави малко бяло вино в тигана. Доста лесна, бърза и вкусна рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2014 Стана една от любимите ни рецепти, понякога добавям и гъби - първо ги задушавам с масло.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...