Разядка от извара и маслини
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2016 Борислав, има голямо значение, колко богати на нишесте са картофите. Също така тестото не трябва да се меси прекалено дълго, тъй като в този случай то се различава от обикновеното тесто и колкото повече се меси, толкова по- лепкаво става.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2016 Тестото ми стана ужасно меко и лепкаво, въпреки почти двойното допълнитеното брашно, което сложих. От там цялото ядене се провали.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2015 Харесаха ми много и в крайна сметка не е чак толкова трудно, колкото изглежда.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2015 На мен нещо не ми се получиха.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2015 Много вкусно ястие. Ако няма \"Горгонзола\" може да се замени с други сирена или кашкавал.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...